Elektrolitičko obilježavanjeDodatna opremaSAOS

Uz elektrolitičko označavanje te druge procese koje koristimo uvijek preporučujemo i korištenje dodatne opreme.
Elektroliti - dodatna oprema

Filc

Naš posebno prilagođeni filc služi kao optimalni nosač elektrolita i doprinosi ravnomjernoj raspodjeli elektrolita na području koje treba označiti.
Nudimo naš karbonski filc za poluautomatske i ručne sustave za označavanje.
Dodatna oprema - Karbonski filc
dodatna oprema - tkanina za označavanje
Elektroliti - dodatna oprema

Tkanina za označavanje

Naša tkanina za označavanje sastoji se od elektroprovodljive tkanine koja sprječava izgaranje oznaka u filcu. Da biste to učinili, tkaninu je potrebno razvući preko filca. Rezultat je ravnomjerna raspodjela snage i optimalno označavanje vašeg proizvoda.
Elektroliti - dodatna oprema

Elektroliti i neutraliti

Od aluminija do cinka - nudimo pravi elektrolit za svaki materijal. Naš širok asortiman elektrolita nudi individualno prilagođeno rješenje za svaki elektroprovodivi materijal.

Da biste izbjegli koroziju, preporučujemo nakon obrade svaki radni predmet očistiti neutralitom. Također nudimo elektrolite bez korozije za označavanje materijala koji su skloni koroziji. Naknadna neutralizacija više nije potrebna.
Elektroliti i neutraliti
SAOS Dodatna oprema - Dugoročne i kratkoročne matrice
Elektroliti - dodatna oprema

Dugoročne i kratkoročne matrice

Naše dugoročne matrice idealne su za dosljedne oznake na velikom broju primjeraka. Nema ograničenja za grafičke opcije. Na vaš zahtjev možemo stvoriti prikladan predložak i ponuditi rješenje na vašu individualan zahtjev.
Kompatibilne su sa svim sustavima elektrolitskog označavanja dostupnima na tržištu.

Naše kratkoročne matrice idealne su za često mijenjanje oznaka poput serijskih brojeva, tipskih pločica itd.

Nudimo razne mogućnosti za izradu kratkoročnih matrica:
  • Kratkoročne matrice izrađene od matrice papira koje možete sami izraditi pomoću iglenog pisača ili pisaće mašine. Uklanjanjem gornjeg sloja šablonskog papira stvara se željeni predložak za vaše označavanje.
  • Kratkoročne matrice kao izravne termalne matrice. Za izradu ovih matrica potreban vam je odgovarajući printer koji također imamo u svom asortimanu. Pomoću našeg matričnog pisača kratkotrajne matrice mogu se proizvesti brzo i jednostavno. Nudimo različite veličine i mogućnosti ovih šablona.
Predlošci mreže:

Predlošci rešetke koriste se za analizu kretanja i praćenja komponenata. Problemi se mogu otkriti i ispraviti unutarnjim mjerenjima. Moguće vrste mreža su navedene u nastavku:

Mreža točaka
Kružna mreža
Kvadratna mreža
Kružna i poprečna mreža
https://saos.hr/wp-content/uploads/2022/01/Raster3.png
Trake s brojevima i slovima:

Trake s brojevima i slovima dostupne su od A-Z, a-z, 0-9,., – kao standard. Trake matrice čvrsto su zalijepljene na zaštitnik matrice. Moguće su i različite kombinacije slova, brojeva i posebnih znakova.

Kombi trake:

Bilo koji serijski broj, broj crteža ili npr. datum mogu se elektrolitski označiti vrpcama s kombiniranim brojevima. Moguće su različite kombinacije brojeva, slova, posebnih znakova ili logotipa. Redoslijed se može promijeniti ručnim povlačenjem remena.

Kontaktirajte nas

Imate upit? Kontaktirajte nas telefonski, putem maila ili putem našeg obrasca i zatražite ponudu koju će za vas pripremiti vrhunski stručnjaci.