SaosProizvodiSAOS

Laserski sustav za graviranje i označavanje svih vrsta materijala koje SAOS nudi vrhunac su tehnologije. Pružamo usluge graviranja metala i označavanja svih materijala u Zagrebu, po svjetskim standardima kvalitete. U našem asortimanu proizvoda imamo razne sustave koji omogućuju mnoštvo metoda graviranja i označavanja. Osim usluge označavanja nudimo i dodatne proizvode poput elektrolita i filca. Vaše upite primamo putem maila i telefonski. Nakon slanja upita pomoći ćemo vam pri odabiru metode i načina označavanja vašeg proizvoda.
SAOS 3D usluge
3D usluge SAOS

3D usluge

Kada se govori o 3D uslugama najčešće se misli na 3D printanje koje se može odnositi na 3D printanje plastike i 3D printanje metala. SAOS nudi izrazito precizna, brza i kvalitetna rješenja uz korištenje uređaja STRATASYS F900 za printanje plastike i EOS M 290 za printanje metala.
Lasersko graviranje SAOS
Proizvodi SAOS lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Naš sustav lasera za graviranje i označavanje svih materijala vrlo je precizan i kvalitetan. Laserskim graviranjem precizno se uklanja dio materijala kako bi se na metalu kreirala slika ili tekst.
Elektrolitičko označavanje
Proizvodi SAOS - elektrolitičko označavanje

Elektrolitičko označavanje

Elektrolitički sustav označavanja temelji je postupak pri kojem se tekst ili slika trajno prenose na proizvod uz pomoću matrice te djelovanjem elektrolita i struje.
Označavanje iglom SAOS
Proizvodi SAOS - označavanje iglom

Označavanje iglom

Materijali najrazličitijih oblika (bez obzira jesu li okrugli ili ravni) mogu se označiti posebnom iglom. Moraju se razlikovati sljedeće metode označavanja: Utiskivanje igala i upisivanje igle. U utiskivanju igle (također se naziva i metoda udarne točke), materijal je označen vrhom tvrdog metala (igla) koji oscilira komprimiranim zrakom, a koji se pomiče u smjeru X i Y tijekom kretanja gore-dolje.
Ink-jet označavanje
Proizvodi SAOS - InkJet

Inkjet

Idealno polje primjene uređaja za inkjet označavanje je pouzdano označavanje malih i srednjih serija. Mobilno označavanje i označavanje otporno na mrljanje također se postiže bez skupih sustava naljepnica ili opreme za označavanje zahvaljujući mobilnim uređajima za označavanje. Prijenosna i fleksibilna integracija u bilo kojoj točki proizvodnog lanca.